About the author

rq7

Related Articles

4 Comments

 1. 1

  Tamás

  Sziasztok! Én 1998 óta vagyok Juventus szurkoló. Idén viszont nem csak a Juventusér szorítok hanem már a Lazioért is. Teljesen megérdemelten nyertétek meg a Superkupát és a 3 pont Torinoból se a szerencsén múlt. Ti voltatok a jobbak. Bár remélem megértitek, hogy egy Juventus – Lazio és egy Lazio – Juventus bajnokin a Juventusnak fogok szurkolni, de ezentúl minden más esetben amikor a Lazio játszik nektek szorítok. Szeretem nézni aLazio játékát, az edzőtök pedig valami kegyetlen, amit összehozott eddig és sok van még hátra. Hatalmas edző.
  Csodálatos lenne ha a bajnokság végén kettőnk között dőlne el a Scudetto sorsa, s ha Ti lesztek a jobbak, én boldog leszek.
  Egy vérbeli Juventusz szurkoló.

  Reply
  1. 1.1

   rq7

   Szia, ez nagyon szép volt tőled, Az az érdekes hogy a környezetemben is van juve szurkoló és eléggé hasonló a meglátásuk, kezdik figyelni a Laziot!:-) Mi azért előzetesen nem voltunk az 1-6 pozícióba deklarálva, így a teljesítményünk (figyelembe véve a sérültjeinket, köztük Felipe Andersont vagy Dusan Bastát) erőn felüli. (nem beszélve az eladásainról) Forza Lazio.

   Reply
 2. 2

  Tamás

  Nem egy, de nem is kettő olyan játékos van a Lazio keretében, akiket szívesen látnék zebrában. Szerintem nagyon jó a keret és az edző is. Ha bírni fogja mindenki akkor be fog érni a történet és komoly dolgok is lehetnek ott, modjuk egy Európa Liga döntő.
  Sajos a sérülések minden csapatot sulytanak, ezzel nem tudom, hogy tudnának e valamit kezdeni. Nem tudom Keita hogy muzsikál a Monaco-ban, de arra emlékszem, hogy a Juventus is bejelentkezett érte.

  Reply
 3. 3

  rq7

  Tudom, Milinkovics-Szavics és Keita Balde volt célkeresztben nálatok. Mint Lazio szurkolónak rosszul esett volna, ha hozzátok megy.:-)
  Keita Balde pont most 7végén szerzett gólt a Monaco színeiben! (a második gólja már)

  a Caen elleni gólja: https://www.youtube.com/watch?v=FwfEvDtISPA
  a Bordeaux elleni gólja: https://www.youtube.com/watch?v=WJ9xJkq3hOA

  2 győzelmet behúztunk újra, várjuk már a derbyt!:-)

  Reply

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.