Facebook Hírek

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nani. Gondolkodtam már rajta korábban is, hogy írok róla de az egyik nap a wc üldögélve megnéztem a Manchester United - roma 7 - 1-es meccset (2007) és további párat amit a youtube felajánlott (pl. Manchester United - Arsenal 8-2 2011-ből) és eldöntötem, hogy fogok mert volt ott a videókon egy kibaszott jó játékos Nani névvel a hátán. Azt hiszem nem kétséges, hogy aki kb. 250 meccset játszik 2007 és 2013 között Sir Alex Ferguson keze alatt a világ akkori egyik legjobb csapatában alapemberként az tud valamit. A videók alapján is tudott. Bevert 40 gólt és kb. ennyi gólpassz. A kérdés, hogy ki az az ember aki nálunk volt idén. Majdnem azt írtam, hogy nálunk focizott, de amit csinált az nem hasonlít labdarúgásra. Még mindig csak 31 éves. A Túlió féle mendemonda jut eszembe, hogy Újpestre nem a brazil válogatott jött el, hanem a megszólalásig hasonlító testvérét küldte ide. Semmi sem ment neki. Sem a passzok, sem a beadások, sem a cselek. Semmi. Hová lett ő? https://www.youtube.com/watch?v=IvojoRCIu-g

Lehet e azért haragudni egy csapatra mert szerencsétlen? Mert hiába a fantasztikus teljesítmény, Fortuna nagy ívben elkerüli és a sors notóriusan ritkán látható összeesküvést sző ellene. Lecsúszunk a kupadöntőről, EL döntőről és a BL-ről is pedig ott lett volna a helyünk mindben. Mindegyiket tőlünk gyengébb képességű csapatok ellen vesztettük - el amit a párharcok során a pályán is bebizonyítottunk - és nyert helyzetből. A Milan az első perctől fogva a büntetőkre játszott, 1-2 kontrán kívül nem jelentettek veszélyt a kapunkra, alárendeltebb szerepet játszottak, a 11-es párbajban többször is gólelőnyben voltunk - kiestünk. Salzburg. 5-2-es vezetésnél a semmiből jött egy megpattanó lövés melyet pár pislantás alatt további 3 követett (magába foglalva további 2 megpattanó góllal végződő lövést). Az sem volt benne a meccsben, hogy a Redbull eljut a kapunkig, nem hogy 4 gól pár perc alatt. Inter... 78-ik percig álomszerű meccs, nagyon gyenge teljesítményt nyújtó ellenfél ellen. Aztán 3 percen belül büntető, piros lap, szögletgól és megint egy villámcsapásnyi idő alatt minden amit hónapokig építettünk odalent. Had ne folytassam azzal, hogy VAR nem vagy helytelen használata 7-9 pontunkba került. Hogy Savic fejében ott maradt a győztes gól a Crotone ellen. Hogy Marusic a tavaszi Derby-n a 85-ik percben ziccert rontott 0-0-nál. Hogy mennyire hiányzik az az 1 pont amint Dybala 94-ik percben vett el tőlünk tavasszal egy megint olyan meccsen amin a Juve győzelem nem volt sem a levegőben, sőt az egész atmoszférában sem. Megannyi hasonló. Aktív futballnéző vagyok, talán mondhatom, hogy csapat ennyi banánhéjon egy szezonon belül talán még sosem csúszott el.

Sebtapasz az elmúlt 2 hónapra, az elmúlt 20 évből. 12 - 5 Ide.

Ez a gyenge Inter tegnap úgy játszott mint akinek a 4-1-es vereség is jó a Bl-be jutáshoz, a Crotone pedig olyan sokra ment az 1 ponttal hogy kiestek így is. De Vrij-ban ha egy csepp emberség szorult akkor marad még egy évet.

Egy jó szó van a szezonunkra: tragikomédia. Ebben a szezonban a világ legszerencsétlenebb csapat címét mi nyertük. Számos díszfejezettel gazdagítottuk a "hogyan veszíts meccset magabiztos elönyröl, hozz újra meccs be semmit se mutató csapatot és kapj ki úgy, hogy az ellenfél se értse végül hogyan nyertek ök" című könyvet.

9 perc alatt 4 ziccert dolgoztunk ki és az utolsó be is ment!!!

Szánalom. Naninak nem volt értékelhetö beadása, Felipe es Basta összes beadása kiszállt a stadionból, Caicedo mindent kihagyott, Milinkovic fejében maradt a gyözelem, pontrúgást nem tudunk levédekezni, de cserébe 15 szögletböl egy sem volt veszélyes a részünkröl. Ha nem jutunk be a Bl-be legalább megkíméljük magunkat attól, hogy végig kelljen néznünk, hogy komolyabb csapatok 5-6 gólt gurítanak nekünk csukott szemmel.

Eszméletlen gyenge ez a Crotone de mivel majdnem minden védönk Serie B és Seire C szintű 15 percel a vége elött 2-1-es gyözelemre állnak.

Hosszú idő után úgy érzem, hogy lesz Stefan de Vrij lesz az első olyan játékos aki nagyon fog hiányozni a csapatból. Hernanes, Candreva, Biglia és a többiek távozása után egy percig sem aggódtam. Viszont a holland szinte világklasszis és nem csak tudásban, de sportemberként is. Földön, vízen, levegőben ragyogó védőmunka, fantasztikus hosszú labdák és kiugratások és idén Európa leggólerősebb védője.

32 góllal szereztünk többet a bajnokságban mint a Roma.

Lazio fieszta!!! SS Lazio - Sampdoria 4 - 0 Milinkovic, de Vrij, Ciro (2) Kb. 45000 szurkolo

52 milliárd líra - ennyit fizettünk Vieri játékjogáért. Szerződése után megemelkedett a Sergio Cragnotti elnök által forgalmazott tejtermékek ára, valamiből kompenzálni kellett ezt a hatalmas összeget. Sérülések miatt csak 19 bajnokin játszhatott, de tizenkét góljával így sem lehetett rá panasz. A bajnoki címről az utolsó fordulóban csúsztak le, Vieri a rá nem nagyon jellemző módon sírva hagyta el a Stadio Olimpicot. Remekül érezte magát, egészen addig, amíg Cragnotti azt találta mondani, hogy számára senki sem pótolhatatlan, még Vieri sem. Több sem kellet az érzékeny lelkű támadónak, bejelentette távozási szándékát. Heteken át tartó huzavona után végül az Internazionaléban kötött ki, Massimo Moratti világrekordot jelentő összeget, 43 millió dollárt pengetett ki érte. Egy tizenéves Lazio-drukker öngyilkos lett a távozása miatt. Elio Di Cristofaro, aki a csere hallatán öngyilkos lett: egy száguldó vonat alá ugrott, mondván, nincs már értelme az életének, ha a Lazio eladta Vierit.

Végeredmény: 0 - 0 Egészen Radu kiállításáig összességében jobbak voltunk, utána Marušić egyszer és Džeko kétszer eldönthette volna a találkozót. Arra, hogy míg a Roma számos alkalommal megúszta a piros lapot, mi pedig az első adható alkalommal meg is kaptuk (Ciro ellen egyébként több ugyan ilyen fault is volt de azt nem kamerázgatták...) nem tudunk már semmit se mondani. Egymás elleni összevetésben vesztésre állunk (1-2, 0-0), szezon végén a pontazonosság esetén hátrébb sorolódunk.

Félidő: 0 - 0 Rendkívül alacsony színvonalú mérkőzés. Mindkét csapat megdöntötte a ki nem kényszerített hibák/labdaeladások Guiness-rekordját. Kicsit olyan a játék képe mint két csapat amelyik a 120 perces hosszabbítást játszaná - ami persze érhető a hétközi kimerülés után.

Ma este Derby. Személy szerint még a csütörtöki meccs hatása alatt vagyok. Ha Ciro nem szerzi meg a vezetést valószínűleg lecsorog a meccs egy 0-0-val és az EL döntőért játszanánk egy nálunk gyengébb játékerőt képviselő csapattal. Rengeteg másik "ha" jár a fejemben. De ami biztos, hogy a mai estének a Roma a lehető legjobb lelkiállapotban és önbizalommal telítve fut neki míg mi egy demoralizáló esemény után. Egyetlen dolgunk ami maradt a reménykedés, hogy sikerült az elmúlt napokban az önértékelésünket rendbe tenni más különben ma nehéz lesz. Nincs más hátra mint előre. AVANTI LAZIO!

Az egész világ ámult és bámult tegnap kora estig, hogy az olasz csapatok egymás után mutatják be minden idők leghihetetlenebb, legelképesztőbb feltámadásait erre jövünk mi és kapunk egy gyengébb csapatól a semmiből 4 gólt 19 perc alatt és közröhej tárgyát képezzük. Csak két módon lehet ezt helyre hozniuk: győzelem a Roma ellen és/vagy bronzérem a szezon végén.

Soha ennyire nem voltam mérges a mindenkori csapatra 18 év alatt mint most. Miért kell 5 ziccer egy gólhoz? Luis Alberto amikor végigvittük 3 az 1 ellen a kontrát mi a faszomat csinált?! Belsővel feladta mellre a kapusnak, ellentámadásból gól. A védekezés merre járt amikor 3 perc alatt 3 gólt kaptunk a semmiből? A fortuna merre járt amikor 3 gólt kapunk úgy zsinórban, hogy mindegyik megpattant egy lábon? Egy sikeres passz, sikeres csel, sikeres beadásunk sem volt a 4-ik góljuk után. A szögleteinket hazaadásig sikerült visszavinni. SZÉGYEN! SZÉGYEN! SZÉGYEN!!!

Negyedik ziccer bement: Ciro 0-1... De mire leirom 1-1...

Facebook Hozzászólás:
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.