Facebook Hírek

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sziasztok! Pénteken lesz egy nagy, ingyenes fesztivál Budapesten, a Hősök terén, ahova Lazio szurkolókat is meghívnak a szervezők, hogy a szurkolókkal a színpadon együtt elénekeljék az Avanti Ragazzi di Buda c. indulót. A koncertek, utcabál, stb. után (éjféltől) pedig bulit szerveznek a Bem rakpart 53. alatt, a Revolution 56 Sörözőben, ahol ma is a falon látható a Lazio indulója és a törzsvenvégek közül is többen nagy Lazio szurkolók. Akinek van kedve esetleg az olasz vendégekkel együtt elénekelni az indulót a színpadon, vagy eljönni az esti bulira, ne szégyenlősködjön! Lehet keresni Gyenge Zsolt főszervezőt a 06 20 3477211-en, vagy írásban Huth Gergelyt itt: https://www.facebook.com/gergely.huth?ref=br_rs Huth Gergelytól, az Egy szabad országért fesztivál szóvivőjétől Az eseményről bővebben: https://www.facebook.com/events/1873469409570594/?acontext=%7B%22ref%22%3A%222%22%2C%22ref_dashboard_filter%22%3A%22upcoming%22%2C%22action_history%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22dashboard%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22main_list%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A[]%7D]%22%7D

Egy Szabad Országért Fesztivál

Ünnepeljük együtt a független Magyarországot június 16-án, pénteken a Hősök terénél! Szikora Róbert és az R-Go ingyenes nagykoncert és utcabál este 8-tól! Megemlékezés, gyerekprogramok, szabadságharcos hagyományőrzők, korabeli járművek, Sasvári Sándor és a Bakáts téri gyerekkórus fellépése, az Előre mind Pesti Srácok! induló közös éneklése a Lazio Roma szurkolóival, táncbemutató déltuán 5 órától! "Mert 1956 hősei nem harcoltak hiába" AZ ESETLEGES ROSSZ IDŐT JÓ HANGULATTAL KOMPENZÁLJUK, NE FELEJTSE OTTHON AZ ESŐKABÁTJÁT! 🙂 Program: Műsorvezető: Losonczi Kata újságíró, az Echo TV műsorvezetője 17.00 – Nagy Imre és mártírtársai újratemetésének eredeti felvételeiből készült összeállítás vetítése 17.30 – Sasvári Sándor és az Oscar-díjas Mindenki című kisfilmből ismert Bakáts téri gyermekkórus fellépése, akik más dalok mellett az Egy szabad országért című dal eléneklésével mondanak köszönetet a szabadságharcosoknak. 18.00 – Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke és Dr. Schmidt Mária, az 1956-os Emlékbizottság társelnöke, a Terror Háza Múzeum főigazgatója ünnepi beszéde 18.40 – A Magyar Tartalékosok Szövetsége 56-os hagyományőrzőinek felvonulása a színpadon, díszlövés korhű ágyúval a Vajdahunyad vára előtt felállított szabadságharcos kiállításnál 19.00 – A Lazio Roma meghívott szurkolói és a magyar szurkolók közösen elénekelik az Előre mind Pesti Srácok! című indulót, amely ma is a Lazio himnusza. A műsorvezető méltatja a magyar forradalom és szabadságharc emlékének külföldi őrzőit, támogatóit 19.20 – A DuDance Táncegyesület az ötvenes évek hangulatát felidéző táncbemutatója 20.00 – Szikora Róbert és az R-Go zenekar nagykoncertje 22.00 – 24.00 Szabadság56 - Utcabál DJ Szabó Laci közreműködésével Családi programok 17 órától 20 óráig: Airsoft-lövészet az 56-os szabadságharcot idéző fegyverekkel, korhű harci járművek kiállítása, három dimenziós szabadságharcos filmek egyéni vetítése, büfé A BELÉPÉS MINDEN PROGRAMRA INGYENES! Háttér: Az OIKOSZ Alapítvány és a PestiSrácok.hu munkatársai közreműködésével valósulhat meg az 1956-os Emlékév egyik legfőbb záró eseménye, amelyre Nagy Imre és mártírtársai kivégzésének és újratemetésének évfordulóján, 2017. június 16-án, pénteken kerül sor. Köztudomású, hogy a Hősök terén és a 301-es parcellánál megtartott 1989. június 16-i újratemetés a rendszerváltozás hajnalának egyik legfontosabb és legellentmondásosabb fordulópontja is egyben, ezért célunk, hogy rendezvényünk ne csupán megemlékezés legyen, hanem a szabadság ismételt elnyerésének, az 1956-os forradalom és szabadságharc beteljesülésének örömteli üzenetét is közvetítse. ///A szervezők a programváltozás jogát fenntartják.///

June 16, 2017 - June 16, 2017

Aki ismeri Grivant Zsolt (Csucsu) nevű barátunkat és látja bárhol az azonnal írjon nekünk!!!

Az egész futballvilág tottin pörög, hogy mennyire fog hiányozni és mekkora tisztelet neki... még a Curva Nord is viszonylagos fejet hajtott előtte. Saját magán vélemény - nem az oldal nézetét képviselve mondom: nekem egyáltalán nem fog hiányozni és nem kívánok neki semmi jót. A soha viszont nem látásra faszkalap!

Egy - egyébként szépnek mondható szezon - összképét sikerült a végén nagyon elrontani. Nincs meg egy rekordbeállítás sem és persze a 4-ik hely is oda.

Zsinorban nyolcadszor is kikaptunk a Juventustól. Sajnos sokkal rosszabbul játszottunk még annál is mit a Juventus egyébként engedett.

Holnap este Coppa Italia döntő. Két éve Djorjevic bődületes kettőskapufája után a Juventus egy szerencsés találattal hosszabbításban megnyerte... a Fortuna illene, ha most inkább velünk lenne! Forza Lazio!

Egészen más ilyen hangulatban játszani. Amikor 12-ik játékos is ott van. 2-0!

Köszönhetően a Roma elleni sikereknek, a Sèleco által kreált nosztalgikus hangulatnak valamint annak, hogy Lotito megfelezte a jegyárakat erre a meccsre kb. 45.000 szurkoló van kint az Olimpicoban. Ahogy mindig is lennie kéne.

13 szezon elteltével ismét van hosszabb távú mezszponzorunk. De kik ők? Retro mezek kedvelőinek talán ismerősek lehetnek, hiszen 1982-1984 között már szerepeltek két évadon keresztül a mezünkön. A Séleco-t a bútor és háztartási gépekről híres Zanussi család alapította és elektronikai cikkek (TV, játék) volt a fő profil (=olasz Videoton 🙂 ) amiben most a Twenty S.p.A befektetői csoport látta meg a fantáziát és Smart TV-k gyártását márkázzák fel a régi nosztalgikus brand-el. A kapcsolat 1+1 évre szól, évi 4 millió eurós bevételt jelentve a klubnak.

FC Soros György - SS Lazio 1 - 3 Orsato próbálta odacsalni a meccset a korcsoknak de sikertelen. LA PRIMA SQUADRA DELLA CAPITALEEE...!

Derby della Capitale napjára ébredtünk! Ne feledjétek, hogy ebédidőben lesz...

SS Lazio - US Palermo 6 - 2 Ciro (2), Keita (3), Crecco

Nem csak mi, de a három mögöttünk lévő csapat is csak ikszelt. Genoa - Lazio 2 - 2

Milinkovic 2022-ig hosszabbított, ma pedig 15:00-tól Genoa - Lazio!

Facebook Hozzászólás:
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.