Facebook Hírek

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

SS Lazio - Parma 4 - 1 A félidőben már 4 - 0-ra vezettünk Marusic, Alberto (2) és Lulic góljaival.

Kolerav itt hagyta el először a pályát a Derby-n... 😂

A srácok azt mutatják amit mi észre sem vettünk: időközben hárommal meghaladtuk az 1400 követőt. Köszönjük szépen!

Rövidre fogom: 3 - 0 ide Kolarov piros Totti búvalbaszott képe a lelátón Ennél többet Derby nem adhat, nekünk megadatott! https://m.youtube.com/watch?v=WZv2dRXLpug&t=4s

SS Lazio - AC Milan 0 - 0 Hosszú idő után jó játék. Enyhe előny, hogy nem engedtünk idegenben szerzett gólt. ⚽

Eddig ez a párharc kísértetiesen hasonlít a tavalyi ugyancsak Milan elleni kupaelődöntőre. Akkor 210 percig nyomozta a labdát a Milan, hogy aztán büntetőkkel továbbjusson. Az ilyen meccseket és párharcokat amikor ennyivel jobbak vagyunk az ellenfélnél szoktuk mindig elveszteni...

Szerettem volna elkerülni, hogy idáig jussunk de le kell írni, hogy ez a csapat ma szégyent hozott ránk, szurkolóira. Nem azért mert vereséget szenvedett, hanem azért ahogy azt tette.

Tipikus Lazio: vezettünk, de utolsó perces góllal kikaptunk. Genoa - Lazio 2 - 1 Nyugodtan öntsétek ki a lelketeket...

Megtörténtek az első szurkolói összecsapások a holnapi Sevilla elleni meccs kapcsán. A hírek szerint több Sevilla drukker is kórházba került. Az Michele Galvani szerint (Il Mensaggero újságírója) az összecsapás valóságos háborúra emlékeztetett.

Kiszenvedett, vérverejtékes győzelem. A szezon végén majd ezek érhetnek a legtöbbet. SS Lazio - Empoli 1 - 0 Caicedo ismét

Akár egy falat kenyér... Frosinone - SS Lazio 0 - 1 Caicedo

Ez a csapat gyakran nagyon látványosan megtesz mindent azért, hogy nehogy megnyerjen egy meccset. Ennek oka szerintem az, hogy túl sok az ön- és a közveszélyes idióta a csapatban. Néhány játékosunk viselkedése a pályán már biztos felkeltette az INTERPOL fogadási csalások felderítéséért felelős osztályát. Hiába a megfelelő tudás, az ostoba karma, a rossz aura utoléri a csapatot az ilyen jellegű játékosok magas penetrációja miatt. Habár tegnap továbbjutottunk, meccs után inkább voltam mérges mint boldog. Caicedo a 89-ik percben képtelen volt eldönteni a meccset, majd 121:50-nél, 10 másodperccel a vége előtt ahelyett, hogy oldalra fordulva spiccel valamelyik vonalon túlra bombázta volna labdát ezzel véget vetve a meccsnek megvárta míg 3 Inter játékos körbe veszi és érthetetlen huzatgós "cselekbe" kezdett. Megirigyelve Caicedo ostobaságát Milinkovic sem akart lemaradni és egy ártalmatlan szituációban a 16-os sarkánál a kifelé szálló labdára startoló Inter játékost szépen letarolta. Tette ezt az után, hogy játékvezetői jóindulattal nem fújtak már be ellene egy büntetőt amikor kilökte Icardit a labda alól. Ha mindez arra ment ki, hogy Ragya Nájgolán legyen a negatív hős akkor sem érte meg, de félek, nem ez volt az indok.

FC Inter - SS Lazio 1 - 1 (büntetőkkel 4-5) !! Tegnap este már nem tudtam írni, hajnalig nem esett le a pulzusom annyira, hogy legalább a kézremegés elmúljon.

Egyelőre Caicedo lábában maradt a továbbjutás... Jön a hosszabbítás. Milinkovic leggyengébb meccse eddig a csapatnál.

Este mi következünk. Eddig mindegyik párharcban az esélytelenebb nyert. 21.00-től Inter - Lazio

Meccs után sokáig azon gondolkodtam, hogy hány évig kellene élnem, hogy megtapasztaljam milyen érzés az, ha a csapatom egy rangadón gyengén játszik, alárendelt szerepben, hátrányba is kerül majd a meccs végén két nonszensz góllal váratlanul megfordítja a meccset. Rendre látunk magunk ellen ilyeneket szezonról szezonra. A "nagycsapatoknak" ez rendre sikerül, Juve, Barca, Bayern... Kérdés, hogy mit kell tennie egy olyan klubnak mint a Lazio, hogy ezzel a karizmával bírjon? Hogy a győzelem a DNS-évé váljon. Mi az a titkos fortély, formula ami miatt ez nekünk soha sem sikerül?

Lúzer FC - Juventus 1 - 2 Amikor 1 - 0-nál Ciro kihagyta a ziccert már tudható volt, hogy ez fog történni. Lulicé minden tiszteletem de egyre több nagy meccs megy el rajta, kezdve a tavalyi szezon utolsó meccsével ahol BL úszott el. Egyetlen öröm, hogy a Juve-t idén még senki sem szorongatta meg ennyire mint mi.

Lukaku megbukott a Newcastle orvosi vizsgálatán mert több mint 6 kg súlyfeleslege van. Profizmus.

SS Lazio - Novara 4 - 1 Luis Albero, Ciro (2), Milinkovic Coppa Italia

SS Lazio - Torino 1 - 1 Deja vu érzés tavalyról: a játékvezetés nem hagyja hogy meglógjunk a BL helyet érő pozícióban.

Bologna - SS Lazio 0 - 2 Felipe, Lulic +Milan X 🙂

Karácsony: nemcsak, hogy nyertünk de a milánóiak buktak.

SS Lazio - Cagliari 3 - 1 Milinkovic, Acerbi, Lulic IQ teszthez kötném a Lazio mez viselésének jogát...

Szurkolói szempontból ennél ínyencebb párosítás nem jöhetett volna össze. SS Lazio - Sevilla

Az olasz focinak nincs orvossága a gegenpressing ellen.

Facebook Hozzászólás:
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.